Erfgoedpareltjes

27 May 2019

Afgelopen weken kreeg ons team het fijne nieuws te kunnen meewerken aan twee prachtige projecten. Samen met AVAPARTners zullen we instaan voor de studie en ontwerp van de binnentuin van het stadspaleis ‘Hotel d’Hane-Steenhuyse’ in de Veldstraat in Gent. Het gebouw wordt gerestaureerd en de tuin wordt grondig opgewaardeerd. We kijken er alvast naar uit om deze verborgen parel een nieuw leven te bieden. 

 

 

Daarnaast werden we aangesteld, in samenwerking met OMGEVING, voor de opwaardering van de tuin van het Zwartezusterklooster in Oudenaarde. De stad Oudenaarde wil de voormalige kloostertuin inrichten als een aangename ontmoetings- en ontspanningsruimte voor de omwonenden en toevallige passanten. Met gebundelde krachten en in overleg met de buurt en betrokken overheden gaan we enthousiast op zoek naar een hedendaags antwoord op dit vraagstuk.

 

 

 

 

 

 

Please reload

buro voor vrije ruimte en OMGEVING

zijn één geworden