Beheerplan citadelpark goedgekeurd

2 May 2019

Het beheerplan voor het Citadelpark te Gent dat buro voor vrije ruimte in samenwerking met architectenbureau Bressers heeft opgemaakt, werd op 25 april goedgekeurd door het Agentschap Onroerend Erfgoed. In dit beheerplan werkte buro voor vrije ruimte verder op de visie die opgesteld werd door H+N+S landschapsarchitecten.

 

In eerste instantie werd dit beheerplan opgesteld in functie van het beschrijven van een visie op de aanwezige erfgoedwaarden, maar in feite gaat het veel ruimer van dat. Door het verleden van het park te bestuderen en te  onderzoeken welke elementen er vandaag nog allemaal van dit verleden getuigen, werd er een visie op de toekomst uitgebouwd. Zo wordt er voor een periode van 24 jaar omschreven welke evolutie dit gekende en bijzondere park kan en mag ondergaan.

 

 

 

Please reload

buro voor vrije ruimte en OMGEVING

zijn één geworden