Inrichting van een sport- en spelpark te Wijtschate, Heuvelland

Vorige week werd het voorontwerp voor de herinrichting van de sportsite te Wijtschate voorgelegd aan de kwaliteitskamer van de provincie West-Vlaanderen. Het ontwerp werd goedgekeurd, dus gaan we binnenkort aan de slag met de eerste fase van de werken!

 

Met deze aanpassingswerken wil de gemeente inspelen op de hedendaagse noden van haar bewoners en bezoekers. Dit masterplan vertaalt de noden in een leesbaar geheel dat de komende jaren stapsgewijs zal gerealiseerd worden. Met dit ontwerp streven we naar een groene parkomgeving dat inspeelt op zijn omgeving. De verschillende ingrepen worden versmolten tot een samenhangend geheel waar avontuurlijk spelen en genieten van het landschap centraal staan. 

 

 

 

 

Please reload

buro voor vrije ruimte en OMGEVING

zijn één geworden