Werf update Kasteelpark Diepenbroeck

Sinds eind 2015 zijn de omgevingsaanlegwerken in het kasteelpark Diepenbroeck te Lovendegem gestart. Deze werken kaderen in de opwaardering van het kasteelpark en de uitbreidingswerkzaamheden van het woonzorgcentrum dat in het kasteel gehuisvest is. De eerste fase van de werken behelst het herstellen van de hoofdontsluiting, realiseren van de nodige toegang voor de brandweer, inrichting van de parking en herstel van de schapenweides. Het team van buro voor vrije ruimte werkt momenteel aan de opmaak van een geïntegreerd beheerplan (cfr. het nieuwe erfgoeddecreet en regelgevend van het Agentschap Natuur en Bos) waarin de volgende fases van de opwaardering van het kasteelpark (grachten en vijvers, bossen, restauratie van brug, grotconstructie, toegangspoort, ...) opgenomen worden.

 

De recentste foto's kan je hieronder terugvinden:

 

 

 

Please reload

buro voor vrije ruimte en OMGEVING

zijn één geworden