Beheerplan voor het kasteelpark Diepenbroeck is ingediend!

Op 7 juni 2016 werd het geïntegreerd beheerplan voor het kasteelpark Diepenbroeck ingediend bij het agentschap Onroerend Erfgoed. Na het uitvoeren van een zeer grondige studie van zowel de natuur- als erfgoedwaarden werden de nodige doelstellingen en maatregelen uitgewerkt. Nu rest nog een ministeriële goedkeuring om naast de huidige herinrichtingswerken ook de overige delen van het kasteelpark in ere te herstellen. Een boeiende studie die ongetwijfeld een boeiende toekomst zal kennen!

 

Heb je vragen over het opmaken van (geïntegreerde) beheersplannen voor beschermde landschappen, stads- of dorpsgezichten of monumenten? Aarzel niet om met ons team contact op te nemen! info@bvvr.be of bel ons op 09 225 56 65

 

 

 

Please reload

buro voor vrije ruimte en OMGEVING

zijn één geworden