Beveren - Opening woonproject Viergemeet

22 Jun 2015

Vandaag wordt het woonproject Viergemeet officieel geopend. Het woonproject Viergemeet heeft een totale oppervlakte van 4,8 ha en bevindt zich tussen de bestaande verkaveling Eikenhof, de Luitenant Van Eepoelstraat, de N70 en de kmo-zone Pareinpark. In totaal zullen hier op termijn 250 gezinnen een thuis vinden in en rond een nieuwe parkzone van ongeveer 1 ha.

Het woonproject Viergemeet is een geslaagde vorm van publiek-private samenwerking voor gebiedsontwikkeling, waarbij het geheel meer is dan de som van de delen. De meerwaarde van de samenwerking is ontstaan doordat elke partner vanuit zijn expertise, eigenheid en maatschappelijk doel een kwalitatief eindresultaat nastreeft. Het resultaat vandaag is enkel een startpunt; de kwalitatieve invulling van de woonvelden is immers de logische volgende stap in het project.

http://www.interwaas.be/node/1211

 

http://viergemeet.be/

Please reload

buro voor vrije ruimte en OMGEVING

zijn één geworden